Zet je presentatie op dieet en word inspirerend!

Ontdek wat afvallen te maken heeft met een inspirerende presentatie.

Met deze super simpele stappen geef je nooit meer een saaie presentatie en word je boeiend, overtuigend en krijg je verbinding met je publiek!

Afvallen.

Iedereen lijkt ermee bezig te zijn. Tijdens de lunch bij één van mijn klanten kwam dit onderwerp ook weer ter sprake. Iedereen leek bezig te zijn met afvallen. De één met een personal trainer, de ander sport intensief drie keer per week met een vriendenclub en later sprak ik weer een ander die bezig was met intermittant fasting. In sommige gevallen betalen ze honderden euro’s per maand om die extra kilo’s kwijt te raken en er strak en gezond uit te zien. Afvallen: het is en blijft big business.

Uit onderzoek is gebleken dat er simpelere methodes zijn om af te vallen. Geen ingewikkelde diëten en vermoeiende intensieve sporttrajecten, maar slechts 1 heel eenvoudige stap die ervoor gaat zorgen dat je minder calorieën inneemt. En dat is: eet van een kleiner bord. Door een kleiner bord te gebruiken, schep je minder op en eet je minder. Super simpel, super effectief.

Een ander super eenvoudige stap: eet je groente eerst. Als je eerst het gezondste, voedzaamste eet, zit je sneller vol en zul je minder pasta, aardappelen en vetten verorberen. Super simpel, super effectief.

Wat heeft afvallen te maken met presenteren hoor ik je denken. Alles!

Gratis stappenplan:
Schrijf in no-time jouw perfecte pitch.

Ik maak namelijk dagelijks mee dat deelnemers aan mijn trainingen veel te dikke, vadsige presentaties hebben. Met tientallen sheets vol met bullit points en politiek correct managementtaal. Honderden punten die allemaal even belangrijk lijken en “vooral niet vergeten moeten worden”, want anders “komt de boodschap echt niet goed over”.

Die slides zijn als de grote dinerborden die vol geschept worden met alles wat slecht voor je is. Met de intentie om jouw deelnemers een groot, vol bord met slecht eten voor te schotelen. De helft al koud, de andere helft onbekend en onverklaarbaar. Niet alleen veel te veel, maar ook nog eens totaal niet lekker.

Geloof me: niemand word daar beter van.

Tijd om af te vallen dus. Tijd om jouw presentatie op een dieet te zetten. Hoe doe je dat dan? Begin eens met een kleiner bord. Beperk jouw presentatie eens tot een derde van de slides die je normaal gebruikt. (Of nog beter: gooi de slides eens helemaal overboord.)

En daarna begin je met het gezondste eerst te serveren. En dat zijn verhalen. Niet de twintig stappen, niet alle politiek correcte bullshit, maar een eerlijk en persoonlijk verhaal. Want dat inspireert! Dat houdt mensen geboeid! En dat maakt jou overtuigender.

Wil je leren hoe je dit in de praktijk doet?

En wil je leren hoe je betere verhalen leert vertellen?

Hoe je echt inspirerende presentaties kan geven?

Schrijf je dan nu in voor mijn online training Inspirerend Presenteren. Je krijgt direct toegang en kan vandaag nog een gezonde, voedzame, presentatie maken. Eentje die echt inspireert en boeit en waar mensen echt van zullen genieten.

Nooit meer een saaie presentatie. Het kan! Hier leer je hoe.

Zo geef je een inspirerende presentatie!

Leer ontspannen en inspirerend presenteren. Zonder spanning, zenuwen of angsten. Vertel boeiende verhalen en laat een onuitwisbare indruk achter bij jouw publiek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *