Training volgen bij Pitch als een Pro

Direct starten met het verbeteren van jouw pitch? Kies uit één van de onderstaande online trainingen.

Liever live een training volgen met jouw team, bedrijf of organisatie? Klik dan hier.

Pitch Jezelf

Krijg die volgende opdracht of droombaan door jezelf te verkopen zonder angst of zenuwen!

Pitchen met Impact

Ontdek het geheim van het geven van een effectieve pitch met een bewezen formule.

Inspirerend Presenteren

Durf vol lef, passie en zonder zenuwen jouw verhaal te brengen voor kleine en grote groepen.

Ariadne - Strategisch adviseur

“Dankzij Christopher’s training heb ik een hele sterke pitch gegeven. Daarmee stelde ik de investering vast die nodig was voor mijn project!”

Didier en Kirsten - Audi dealer Van Den Udenhout

“Door Christopher’s coaching hebben we een vlijmscherpe pitch kunnen geven. Daarmee zijn we Audi Dealer van het Jaar 2023 geworden!”

Hallo, ik ben Christopher...

… en ik help professionals, managers en ondernemers om een geweldige pitch of presentatie te geven. Ik ben ruim 10 jaar communicatietrainer en heb al honderden mensen naar volle tevredenheid geholpen met mijn cursussen en workshops.

Waarom bij mij?

Christopher heeft de afgelopen 10 jaar honderden mensen geïnspireerd en geholpen om meer impact te maken met een professionele pitch en presentatie.

Dit is mijn missie: Iedere professional helpen met heldere en overtuigende communicatie.

Daarom heb ik een unieke methode ontwikkeld, waarmee jij iedere keer opnieuw helder en overtuigend kan pitchen of presenteren.

Dit leer ik je in simpele, duidelijke, heldere taal en met praktische oefeningen. Nogmaals: iedereen kan dit, jij dus ook! Ik wil je dan ook uitdagen om hiermee aan de slag te gaan.
Als je één van die mensen bent die dit ook wilt…

… dan ben ik er om je te helpen.

Veelgestelde vragen:

Online is toch ook veel gratis info te vinden?

Dat klopt. Maar het kost veel tijd om al deze informatie te vinden. Hoe kostbaar is jouw tijd? Daarnaast weet je niet hoe betrouwbaar deze informatie is. En krijg je geen garantie dat het werkt. De methode die je leert in de Pitch en Presenteer Met Impact training geeft deze betrouwbaarheid en garantie wel! Je leert in praktische, kant-en-klare stappen en leuke oefeningen alle stappen die je nodig hebt om succesvol te pitchen en presenteren!

Hoeveel tijd ben ik ermee kwijt?

  • De informatie is snel en gemakkelijk tot je te nemen. Vervolgens is het wel belangrijk om de bijbehorende oefeningen te maken, wil je echt een succesvolle pitch of presentatie maken. Gemiddeld zijn deelnemers met een paar uur klaar.

Wat als ik moeite heb met het nemen van de volgende stap?

Het is belangrijk dat je zelf aan de slag gaat, ik kan dit niet voor je doen. Ik doe er echter alles aan om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met praktische, snel tot je te nemen kennis en instructies. Die je bovendien direct kunt toepassen, bij je eerstvolgende presentatie of pitch. Ik hoop dat dit alles voldoende is om jou in de actiemodus te krijgen.

Wat als ik na afloop toch niet tevreden ben?

Ik ben er 100% van overtuigd dat de kennis en vaardigheden uit dit programma je pitch en presentaties compleet veranderen. Je krijgt daarom 30 dagen om hier volledig in te duiken.

Als je daarna van mening bent dat dit je investering niet dubbel en dwars waard is, stuur dan simpelweg een mail. Ik stort je aankoopbedrag dan direct terug.

Hierdoor loop je geen enkel risico.

Waar wacht je nog op?
Start vandaag nog met één van de volgende trainingen.

Pitch Jezelf

Krijg die volgende opdracht of droombaan door jezelf te verkopen zonder angst of zenuwen!

Pitchen met Impact

Ontdek het geheim van het geven van een effectieve pitch met een bewezen formule.

Inspirerend Presenteren

Durf vol lef, passie en zonder zenuwen jouw verhaal te brengen voor kleine en grote groepen.