Online Trainingen - Direct Starten - Direct Resultaat!

Kies uit één van de volgende online trainingen:

Pitch Jezelf

Leer jezelf verkopen in een persoonlijke pitch zonder angst of zenuwen, voor die volgende opdracht of droombaan!

Pitchen met Impact

Ontdek het geheim van het geven van een ultieme pitch. Hiermee verkoop jouw producten, ideeën of diensten met gemak!

Inspirerend Presenteren

Nooit meer een saaie presentatie! Durf vol lef, passie en zonder zenuwen jouw verhaal te brengen voor kleine en grote groepen.

Cecilia - Business coach en belastingadviseur

“Ik volgde de training heel kort voor mijn eigen pitch. Het was super praktisch en inspirerend! En het tofste: ik heb zelfs een award gewonnen met mijn pitch!”

Didier en Kirsten - Audi dealer Van Den Udenhout

“Door Christopher’s coaching hebben we een vlijmscherpe pitch kunnen geven. Daarmee zijn we Audi Dealer van het Jaar 2023 geworden!”

Kun je niet kiezen?

Wil je echt alles leren over het geven van een pitch over jezelf en jouw ideeën?

Wil je presentaties leren geven en een onvergetelijke indruk achterlaten?

Wil je super worden in storytelling?

En wil je voor altijd je zenuwen de baas zijn?

Start dan vandaag nog en krijg onbeperkt toegang tot al het materiaal met korting.

Aan het einde van dit programma weet je:

Je krijgt meteen toegang tot alles.

Geertje - Coach persoonlijk leiderschap

“De training is heel waardevol! Het doorlopen van de stappen van deze training heeft mij geholpen bij het denkproces, waardoor ik de kern van mijn pitch nu heb staan en deze ook echt voel.”

3 Redenen Waarom Professionals, Ondernemers En Leidinggevenden Geen IJzersterke Pitch Hebben:

Ze denken dat het geven van een succesvolle pitch alleen weggelegd is voor getalenteerde mensen of mensen in sales posities.
Begin, midden en eind: een goede presentatie of pitch heeft een specifieke structuur. Door een duidelijke structuur te hanteren, weet je precies wat je wanneer en waarom gaat zeggen. Waardoor jij een overtuigende pitch of presentatie geeft die onthouden wordt. Telkens weer.

Mensen worden niet overtuigd door feiten en details, maar wanneer ze zich verbonden voelen met wat jij te vertellen hebt.

Dit is jouw redding.

Niet een ellenlang programma, maar een super praktische en inspirerende online training, waarmee je vandaag nog een betere pitch leert maken!
 

Met de online training “Pitch En Presenteer Met Impact” om telkens weer een blijvende indruk bij je publiek achter de laten en mensen te inspireren en overtuigen van je aanbod, idee of standpunt.

Deze methode elimineert de bovenstaande 3 redenen waarom je nu (nog) geen ijzersterke pitch of presentatie hebt.

  • Dit is een exclusieve, stap-voor-stap methode voor de perfecte pitch of presentatie met direct resultaat!

Christopher heeft de afgelopen 10 jaar honderden mensen geïnspireerd en geholpen om meer impact te maken met een professionele pitch.

BELANGRIJK:

Wat dit aanbod NIET IS:

Stel dat er een manier zou zijn om anderen te overtuigen van jouw ideeën, meer impact te maken of nieuwe opdrachten te krijgen met jouw krachtige pitch?

Dat is precies wat je leert met het programma “Pitch en Presenteer Met Impact!”.

Wil je écht verbinding maken met je klanten, collega’s of leidinggevenden en zelfverzekerd je ideeën presenteren, zonder angst om afgewezen te worden?

Volg dan deze BEWEZEN METHODES en verkorte route naar meer overtuiging, invloed en succes.

Wat kost niets doen je?

Wellicht herken je dit en heb jij ook regelmatig last van één of meerdere van deze dingen. Sterker nog: een groot percentage van mensen die hun idee of product presenteren of pitchen hebben hier regelmatig last van.

En dus ook vandaag. En morgen. En overmorgen….

Je laat dus in feite iedere dag de kans op meer impact door jouw perfecte pitch liggen…

De oplossing hiervoor is relatief simpel:
je hebt de “Pitch En Presenteer Met Impact” Methode nodig.

Dit helpt je om bovenstaande problemen op te lossen. Ook als je voor je gevoel helemaal niet goed bent in presenteren of pitchen (het is dan juist extra waardevol).

Dit is wat je nodig hebt en krijgt om te pitchen en presenteren met impact:

ALLE Lesmodules t.w.v. € 201,-

E-Learning Pitchtraining

Je krijgt toegang tot alle praktische modules, waarin je stap voor stap leert presenteren en pitchen met impact.

De modules zijn snel en gemakkelijk te volgen. Je bent dus geen dagen of zelfs uren tijd kwijt. Je kan het direct toepassen!

Hier ontdek je hoe je een onuitwisbare indruk achterlaat. En dat allemaal zonder angst of zenuwen.

Met een heldere structuur krijg je ook een helder verhaal. Volg de stappen van de POP-BV formule om je pitch overtuigend te maken en niet in de veelgemaakte valkuilen te stappen. Zo pitch je jouw ideeën met impact.

Nooit meer een saaie presentatie! Je leert hoe je jouw verhaal vormgeeft en vol overtuiging, lef en inspiratie weet te brengen aan grote groepen.

BONUS 1:
Digitaal Boek "Pitch als een Pro" t.w.v. € 19,95

Dit digitale boek is de perfecte ondersteuning. Je hebt hiermee een snel en handig naslagwerk waarin alle materie nog eens compact en praktisch samengevat staat beschreven.

BONUS 2: Audioboek
"Pitch als een Pro" t.w.v. € 12,-

Je krijgt daarnaast de audioversie van het digitale boek. Dit is dezelfde samenvattende inhoud van het digitale boek, maar dan in gesproken versie. Luister hiernaar als je bijvoorbeeld op de fiets zit, aan het sporten bent of in de auto onderweg bent. Dus altijd gemakkelijk bij de hand.

Op deze manier komt de materie nog sneller in je systeem. En ben je voor het leren hiervan niet enkel en alleen aangewezen op de online leeromgeving.

Ariadne - Strategisch adviseur

Mijn pitch ging super! Ik kreeg niet alleen waar ik om vroeg, maar ook complimenten over hoe helder mijn verhaal was. Christopher’s boek en trainingen zijn voor iedereen een aanrader!

Start daarom NU met "Pitch En Presenteer Met Impact":

Totale waarde: €232,95,-

Omdat veel mensen hiermee worstelen, wil ik dit voor iedereen bereikbaar maken. Daarom:

Start nu voor slechts € 127,-

Je rekent af in een beveiligde betaalomgeving.

Dit is NIET voor jou, als:

Helaas, dit is niks voor jou. Bedankt voor je tijd en interesse!

Het is IDEAAL voor je:

Als jij dit bent, dan ben je hier op de juiste plaats.

Je kan vandaag nog starten met het geven van een heldere en overtuigende pitch of presentatie.

Hallo, ik ben Christopher...

… en ik help professionals, managers en ondernemers om een geweldige pitch of presentatie te geven. Ik ben ruim 10 jaar ondernemer en heb al honderden mensen naar volle tevredenheid geholpen met mijn cursussen en workshops.

Ik geloof sterk in het investeren in kennis en persoonlijke ontwikkeling. In dat kader enkele weetjes en achtergrondinfo over mij:

Waarom bij mij?

Maar er is niets speciaals aan mij. Iedereen kan dit leren, jij ook!

Christopher heeft de afgelopen 10 jaar honderden mensen geïnspireerd en geholpen om meer impact te maken met een professionele pitch en presentatie.

Dit is mijn missie: Iedere professional helpen met heldere en overtuigende communicatie.

Daarom heb ik een unieke methode ontwikkeld, waarmee jij iedere keer opnieuw helder en overtuigend kan pitchen of presenteren.

Dit leer ik je in simpele, duidelijke, heldere taal en met praktische oefeningen. Nogmaals: iedereen kan dit, jij dus ook! Ik wil je dan ook uitdagen om hiermee aan de slag te gaan.
Als je één van die mensen bent die dit ook wilt…

… dan ben ik er om je te helpen.

Veelgestelde vragen:

Online is toch ook veel gratis info te vinden?

Dat klopt. Maar het kost veel tijd om al deze informatie te vinden. Hoe kostbaar is jouw tijd? Daarnaast weet je niet hoe betrouwbaar deze informatie is. En krijg je geen garantie dat het werkt. De methode die je leert in de Pitch en Presenteer Met Impact training geeft deze betrouwbaarheid en garantie wel! Je leert in praktische, kant-en-klare stappen en leuke oefeningen alle stappen die je nodig hebt om succesvol te pitchen en presenteren!

Hoeveel tijd ben ik ermee kwijt?

  • De informatie is snel en gemakkelijk tot je te nemen. Vervolgens is het wel belangrijk om de bijbehorende oefeningen te maken, wil je echt een succesvolle pitch of presentatie maken. Gemiddeld zijn deelnemers met een paar uur klaar.

    En deze kun je daarna nog oefenen in de Pitch als een Pro community, waar je ook meteen feedback kan vragen aan je mede-cursisten!

Hoe snel krijg ik toegang?

Na je bestelling krijg je direct per mail toegang tot het volledige programma en de 2 bonussen. Je kunt dus direct starten. Je ontvangt ook een digitale factuur met btw.

Wat als ik niet zo goed ben in het ondernemen van actie?

Het is belangrijk dat je zelf aan de slag gaat, ik kan dit niet voor je doen. Ik doe er echter alles aan om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met praktische, snel tot je te nemen kennis en instructies. Die je bovendien direct kunt toepassen, bij je eerstvolgende presentatie of pitch. Ik hoop dat dit alles voldoende is om jou in de actiemodus te krijgen.

Wat als ik na afloop toch niet tevreden ben?

Ik ben er 100% van overtuigd dat de kennis en vaardigheden uit dit programma je pitch en presentaties compleet veranderen. Je krijgt daarom 30 dagen om hier volledig in te duiken.

Als je daarna van mening bent dat dit je investering niet dubbel en dwars waard is, stuur dan simpelweg een mail. Ik stort je aankoopbedrag dan direct terug.

Hierdoor loop je geen enkel risico.

Bedankt dat je de tijd en moeite nam om deze pagina in zijn geheel te bekijken en lezen.

Kort samengevat: voor slechts 127,- krijg je toegang tot alle super praktische en direct toepasbare trainingen van Pitch als een Pro.

Niet weten hoe je pitcht en presenteert met impact betekent iedere keer een gemiste kans. Maak daarom nu gebruik van dit aanbod.

Na je bestelling krijg je direct een bevestigingsmail met alle info voor toegang.

Zoals ik al eerder zei: dit gaat de manier waarop jij pitcht en presenteert enorm veranderen. Dit gaat jou helpen met helder en overtuigend communiceren.

Heel veel succes met jouw volgende pitch!

Hartelijke groet,
Christopher Serna

PS: Als je degene bent die altijd meteen naar het einde van de pagina scrollt, dan is dit de deal:

Als jij:

  • … mensen wil overtuigen met jouw pitch of presentatie
  • … mensen mee wil krijgen met jouw ideeën
  • … je producten of diensten wil verkopen en je publiek wil inspireren
  • … en je hierbij zelfverzekerd wil voelen….
  • … dan is dit voor jou.

Krijg toegang tot ALLES voor slechts € 127,-.

Geen addertjes onder het gras, geen terugkerende betalingen. Niets van dat alles.

Gewoon simpel en duidelijk: een eenmalige investering. Waarbij het voor zich spreekt dat je dit met één succesvolle presentatie of pitch al dubbel en dwars terugverdient.

En je vindt dit aanbod en alles wat het voor je doet geweldig, of je krijgt een volledige terugbetaling van je aankoop.

Maak nu gebruik van dit fantastische aanbod >>