Jouw boodschap helder en overtuigend brengen door een geweldige pitch?

Maak anderen enthousiast over jezelf, jouw ideeën, producten of diensten.

10+ jaar

ervaring in professionele trainingen

400+

deelnemers hebben de Pitch als een Pro trainingen gevolgd

100%

100% tevredenheidsgarantie

E-Learning Pitchtraining

E-Learning Pitchtraining

Digitaal Boek

Digitaal Boek

Gratis Stappenplan

Gratis Stappenplan

Hierbij helpt een goede pitch:

Een heldere en overtuigende pitch is een belangrijke sleutel tot succes.

Een goede pitch maakt anderen enthousiast over jouw ideeën. Elke succesvolle onderneming en elk succesvol persoon is begonnen met een goed idee. Door een goede pitch te geven, krijg je daarom meer succes.

Breng ook jouw communicatievaardigheden naar een hoger niveau! Overkom je zenuwen en onzekerheden en leer hoe je anderen kan overtuigen door bewezen principes van het brein toe te passen.

Nieuwste PITCH blogs, inspiratie en trends

Geef een zelfverzekerde en pakkende presentatie door minder opvulwoorden te gebruiken en rustiger te spreken. Lees dit artikel voor 6 handige tips en oefeningen die je helpen om beter te communiceren.

Ik ben Christopher...

en ik help mensen en organisaties met heldere communicatie. Dit doe ik door het geven van trainingen, projectbegeleiding en advies.

“Ik geloof dat effectieve persoonlijke communicatie een belangrijke sleutel is voor succes. In mijn trainingen help ik individuen en ondernemingen om hun persoonlijke communicatie naar een hoger niveau te brengen.”

Christopher Serna

Ruim 400 deelnemers gingen jou al voor!
Hieronder een aantal ervaringen.

Geertje

“De training is heel waardevol! Het doorlopen van de stappen van deze training heeft mij geholpen bij het denkproces, waardoor ik de kern van mijn pitch nu heb staan en deze ook écht voel.”

Dennis

“Inspirerende en energieke online training! Ik kan mijn boodschap nu veel duidelijker en overtuigender overbrengen. Zeker de module storytelling heeft mij erg geholpen!”

Cecilia

“Leuke, bondige en afwisselende training! Erg inspirerend! Het heeft mij geholpen mijn pitch aan te scherpen, waardoor ik uiteindelijk zelfs een award heb gewonnen!”

Lennart

“Heel goede training! Professioneel, leerzaam en er hing een hele open sfeer onder de deelnemers! Daardoor heb ik mijn pitch nu veel scherper.”

Gratis Stappenplan

Het duidelijk kunnen overbrengen van een boodschap is iets dat voor veel mensen nog best moeilijk is. Maar….iedereen kan leren hoe je een goede pitch maakt én doet. Dit stappenplan helpt je op weg.”

Pitch als een Pro
info@pitchalseenpro.nl
KvK: 59998423
Privacy Policy