Bedankt voor jouw aankoop van het digitale boek!

Je ontvangt dit over enkele minuten in je mailbox. Maar wacht nog even!

Want op deze pagina ontdek je hoe je bijna iedereen van je ideeën kunt overtuigen en telkens weer voor een ijzersterke, winnende presentatie of pitch zorgt…

Speciaal voor: professionals, zelfstandigen en ondernemers die regelmatig hun werk moeten pitchen of presenteren aan klanten, collega’s en leidinggevenden.

Ontdek de geheimen van charismatische sprekers die zonder angst of zenuwen anderen overtuigen van hun ideeën.

En hoe jij dit ook kan (ook als je van nature geen geboren spreker bent).

Volg daarom nu de online training Pitchen met Impact.

E-Learning Pitchtraining
Je rekent af in een beveiligde betaalomgeving

Dirk

“Nadat ik deze training volgde, haalde ik direct twee nieuwe klanten binnen door mijn sterke pitch!”

Ariadne

“Mijn pitch ging super! Ik wist mijn directie de overtuigen om 15 miljoen te investeren én kreeg complimenten hoe helder mijn pitch was!”

BELANGRIJK:

Wat dit NIET IS:

Stel dat er een manier zou zijn om anderen te overtuigen van jouw ideeën, meer impact te maken of nieuwe opdrachten te krijgen met jouw krachtige pitch?

Dat is precies wat je leert met “Pitchen met Impact”.

Wil je écht verbinding maken met je klanten, collega’s of leidinggevenden en zelfverzekerd je ideeën presenteren, zonder angst om afgewezen te worden?

Volg dan deze BEWEZEN METHODE en verkorte route naar meer overtuiging, invloed en succes.

Ben jij dit?

3 Redenen Waarom Professionals, Ondernemers En Leidinggevenden Geen IJzersterke Pitch Hebben:

Ze denken dat het geven van een succesvolle pitch alleen weggelegd is voor getalenteerde mensen of mensen in sales posities.
Begin, midden en eind: een goede presentatie of pitch heeft een specifieke structuur. Door een duidelijke structuur te hanteren, weet je precies wat je wanneer en waarom gaat zeggen. Waardoor jij een overtuigende pitch of presentatie geeft die onthouden wordt. Telkens weer.

Mensen worden niet overtuigd door feiten en details, maar wanneer ze zich verbonden voelen met wat jij te vertellen hebt.

Maar wat is de oplossing hiervoor?

Je hoeft hiervoor niet jarenlang met allerlei trainingen aan de slag te gaan.

Je kunt nu starten met de online training “Pitchen met Impact” om telkens weer een blijvende indruk bij je publiek achter de laten en mensen te inspireren en overtuigen van je aanbod, idee of standpunt.

Hier leer je hoe je de bovenstaande 3 redenen overkomt en hoe je een ijzersterke pitch geeft, iedere keer opnieuw.

  • Dit is een exclusieve, stap-voor-stap methode voor de perfecte pitch of presentatie met direct resultaat!

Christopher heeft de afgelopen 10 jaar honderden mensen geïnspireerd en geholpen om meer impact te maken met een professionele pitch.

E-Learning Pitchtraining
Dit aanbod is slechts BEPERKTE TIJD geldig

Dit is wat anderen zeggen:

Cecilia over haar ervaring:

“Ik volgde de training heel kort voor mijn eigen pitch. Het was super praktisch en inspirerend! En het tofste: ik heb zelfs een award gewonnen met mijn pitch!”

Aan het einde van deze training, weet je:

Dit aanbod is slechts BEPERKTE TIJD geldig

Wat kost niets doen je?

Wellicht herken je dit en heb jij ook regelmatig last van één of meerdere van deze dingen. Sterker nog: een groot percentage van mensen die hun idee of product presenteren of pitchen hebben hier regelmatig last van.

En dus ook vandaag. En morgen. En overmorgen….

Je laat dus in feite iedere dag de kans op meer impact door jouw perfecte pitch liggen…

De oplossing hiervoor is relatief simpel:
leer Pitchen met Impact.

Dit helpt je om bovenstaande problemen op te lossen. Ook als je voor je gevoel helemaal niet goed bent in presenteren of pitchen (het is dan juist extra waardevol).

Dit is wat je nodig hebt en krijgt om te pitchen met impact:

Online Training Met 4 Praktische Lesmodules t.w.v. € 67,-

E-Learning Pitchtraining

Je krijgt toegang tot 4 praktische modules, waarin je stap voor stap leert presenteren en pitchen met impact.

De training is snel en gemakkelijk te volgen. Je bent dus geen uren tijd kwijt, maar kan de opgedane kennis meteen in de praktijk brengen.

Je leert hier dat een goede voorbereiding niet alleen gaat over de opbouw van je pitch, maar om echt te luisteren naar je publiek. Daarmee kun je de pitch beter afstemmen op wat voor hen belangrijk is.

Met een heldere structuur krijg je ook een helder verhaal. Volg de stappen van de POP-BV formule om je pitch helder te maken en niet in de veelgemaakte valkuilen te stappen.

De beste manier om je pitch extra kracht bij te zetten, is door er een verhaal bij te vertellen. Je leert hier waarom, wat goede verhalen met je brein doen en wat het beste moment is om je verhaal te vertellen.

Stress en zenuwen horen er nou eenmaal bij wanneer je je pitch gaat geven. In deze module krijg je tips en oefeningen om je zenuwen en stress de baas te blijven, zodat jij in control blijft.

Rick - Partnership Specialist

“Ik kan nu gestructureerd en met vertrouwen pitchen. Daarnaast heb ik mijn zenuwen nu veel beter onder controle.”

Start daarom NU met "Pitch En Presenteer Met Impact":

Omdat veel mensen hiermee worstelen, wil ik dit voor iedereen bereikbaar maken. Daarom:

Nu tijdelijk slechts 27,-

Dit aanbod is slechts BEPERKTE TIJD geldig

NOGMAALS: Het is GEEN urenlange training, maar een BEWEZEN METHODE en verkorte route naar meer impact. overtuiging en zelfvertrouwen.

Als je op zoek bent naar een urenlange training of eerst uren aan materiaal moet doorspitten of bekijken, dan is dit niet voor jou…

Ik wil nogmaals het belang van krachtig en succesvol pitchen en presenteren benadrukken.

Of beter gezegd: wat kost een misgelopen opdracht of promotie je?

€ 500, € 1.000, € 3.000?

Dergelijke trainingen of coaching in het bedrijfsleven hierover kosten doorgaans al snel minimaal € 1.000,-.

Ik zou hier in dat kader daarom gemakkelijk € 500 voor kunnen vragen.

Zelfs € 297 zou een uitstekende prijs zijn.

Maar omdat ik zie dat zoveel mensen hiermee worstelen, heb ik ervoor gekozen om dit qua prijs voor iedereen bereikbaar te maken.

Je kunt daarom nu starten met de “Pitch En Presenteer Met Impact” methode voor de superlage investering van slechts € 27,-.

Op deze manier ben je altijd verzekerd van een perfecte pitch en presentatie. En ga je altijd zelfverzekerd en met zelfvertrouwen in.

Het is NIET voor mensen:

Als jij één van hen bent, dan heb ik slecht nieuws voor je. Zo werkt het namelijk niet!
Verspil in dat geval geen tijd aan het lezen van deze info of kopen van deze methode. Ik heb geen magische pil of wondermiddel voor je.

Het is IDEAAL voor je:

Als jij dit bent, dan ben je hier op de juiste plaats.

Start dan NU via de button hieronder met het maken van meer impact met je pitch of presentatie.

Dit aanbod is slechts BEPERKTE TIJD geldig

Hallo, ik ben Christopher...

en ik help professionals en ondernemers om een geweldige pitch of presentatie te geven. Ik ben al ruim 10 jaar ondernemer en heb al honderden mensen naar volle tevredenheid geholpen met mijn cursussen en workshops.

Ik geloof sterk in het investeren in kennis en persoonlijke ontwikkeling. In dat kader enkele weetjes en achtergrondinfo over mij:

Waarom bij mij?

Maar er is niets speciaals aan mij. Iedereen kan dit leren, jij ook!

Christopher heeft de afgelopen 10 jaar honderden mensen geïnspireerd en geholpen om meer impact te maken met een professionele pitch.

Dit is mijn missie: Iedere professional helpen met heldere en overtuigende communicatie.

Daarom heb ik een unieke methode ontwikkeld, waarmee jij iedere keer opnieuw helder en overtuigend kan pitchen of presenteren.

Dit leer ik je in simpele, duidelijke, heldere taal en met praktische oefeningen. Nogmaals: iedereen kan dit, jij dus ook! Ik wil je dan ook uitdagen om hiermee aan de slag te gaan.
Als je één van die mensen bent die dit ook wilt…

… dan ben ik er om je te helpen.

Start daarom NU met "Pitchen Met Impact":

Omdat veel mensen hiermee worstelen, wil ik dit voor iedereen bereikbaar maken. Daarom:

Nu tijdelijk slechts 27,-

Dit aanbod is slechts BEPERKTE TIJD geldig

100% "Pitch Perfect" Garantie

Ik ben er 100% van overtuigd dat de kennis en vaardigheden uit dit programma je pitch en presentaties compleet veranderen en je hierdoor meer succes krijgt. En dat je na het volgen hiervan blij bent dat je dit gedaan hebt.

Je krijgt daarom 30 dagen om hier volledig in te duiken.

Als je daarna van mening bent dat dit je investering niet dubbel en dwars waard is, stuur dan simpelweg een mail. Ik stort je aankoopbedrag dan direct terug en je houdt bovendien toegang tot alle informatie.

Hierdoor loop je geen enkel risico.

Fair toch, op deze manier?

Dit aanbod is slechts BEPERKTE TIJD geldig

Blijf niet langer hiermee WORSTELEN!

Het goed kunnen presenteren en pitchen van je ideeën en het overtuigen van (groepen) mensen is één van de belangrijkste en meest krachtige vaardigheden om als professional of ondernemer te hebben. Zonder dat sta je in feite telkens op een achterstand ten opzichte van concurrenten of collega’s. Of mis je die belangrijke deal bij een klant.

Ik zie en hoor nog teveel mensen die hiermee worstelen. Soms dagelijks. Waardoor ze opdrachten, kansen, promoties en soms zelfs hun reputatie verliezen.

En vervolgens hopen ze dat het vanzelf beter gaat, dat dit geleidelijk aan komt. Of ze denken dat hier jarenlange ervaring voor nodig is.

En dat is jammer.

Ik heb ervoor gekozen om mijn beste kennis en ervaring hierover in de training “Pitchen met Impact”  te stoppen, omdat ik weet welke impact dit heeft op je bedrijf, werk, leven en zelfvertrouwen.

Het voelt als mijn missie om je te laten zien en ervaren wat er mogelijk is in jouw pitch en presentatie. En welke diepgang, verbinding en verschil je hierin en hiermee kunt maken.

En je bent hier om een reden. En bent niet voor niets bijna tot aan het eind van deze pagina gekomen.

Dat betekent dat je iets wilt veranderen aan de huidige situatie m.b.t. het pitchen en presenteren van je ideeën of aanbod. Zodat anderen vaker “Ja” tegen je zeggen en overtuigd en enthousiast raken.

Daarom doe ik je nu dit belachelijk goede aanbod.

Dit aanbod is slechts BEPERKTE TIJD geldig

Veelgestelde vragen:

Online is toch ook veel gratis info te vinden?

Dat klopt. Maar het kost veel tijd om al deze informatie te vinden. Hoe kostbaar is jouw tijd? Daarnaast weet je niet hoe betrouwbaar deze informatie is. En krijg je geen garantie dat het werkt. De methode die je leert in de Pitch en Presenteer Met Impact training geeft deze betrouwbaarheid en garantie wel! Je leert in praktische, kant-en-klare stappen en leuke oefeningen alle stappen die je nodig hebt om succesvol te pitchen en presenteren!

Hoeveel tijd ben ik ermee kwijt?

  • De training duurt ongeveer twee uur. De informatie is snel en gemakkelijk tot je te nemen. Vervolgens is het wel belangrijk om de bijbehorende oefeningen te maken, wil je echt een succesvolle pitch schrijven.

    En deze kun je daarna nog oefenen in de Pitch als een Pro community, waar je ook meteen feedback kan vragen aan je mede-cursisten!

Hoe snel krijg ik toegang?

Na je bestelling krijg je direct per mail toegang tot het volledige programma en de 2 bonussen. Je kunt dus direct starten. Je ontvangt ook een digitale factuur met btw.

Wat als ik niet zo goed ben in het ondernemen van actie?

Het is belangrijk dat je zelf aan de slag gaat, ik kan dit niet voor je doen. Ik doe er echter alles aan om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met praktische, snel tot je te nemen kennis en instructies. Die je bovendien direct kunt toepassen, bij je eerstvolgende presentatie of pitch. Ik hoop dat dit alles voldoende is om jou in de actiemodus te krijgen.

Wat als ik na afloop toch niet tevreden ben?

Ik ben er 100% van overtuigd dat de kennis en vaardigheden uit dit programma je pitch en presentaties compleet veranderen. Je krijgt daarom 30 dagen om hier volledig in te duiken.

Als je daarna van mening bent dat dit je investering niet dubbel en dwars waard is, stuur dan simpelweg een mail. Ik stort je aankoopbedrag dan direct terug.

Hierdoor loop je geen enkel risico.

Start daarom NU met "Pitchen met Impact":

Omdat veel mensen hiermee worstelen, wil ik dit voor iedereen bereikbaar maken. Daarom:

Nu tijdelijk slechts 27,-

Dit aanbod is slechts BEPERKTE TIJD geldig

Bedankt dat je de tijd en moeite nam om deze pagina in zijn geheel te bekijken en lezen.

Zoals je kunt zien krijg je op dit moment deze complete training voor slechts 27,-.

Niet weten hoe je pitcht en presenteert met impact betekent iedere keer een gemiste kans. Maak daarom nu gebruik van dit aanbod.

Na je bestelling krijg je direct een bevestigingsmail met alle info voor toegang.

Zoals ik al eerder zei: dit gaat de manier waarop jij pitcht en presenteert enorm veranderen. Dit gaat jou helpen met helder en overtuigend communiceren.

Heel veel succes met jouw volgende pitch!

Hartelijke groet,
Christopher Serna

Serna Consult
Veenlanden 133
3871 RB Hoevelaken
info@sernaconsult.com
www.sernaconsult.nl
KvK: 59998423
Privacy Policy