Pitch tips en inspiratie

Ontdek hoe jij een geweldige pitch of presentatie geeft.

Geef een zelfverzekerde en pakkende presentatie door minder opvulwoorden te gebruiken en rustiger te spreken. Lees dit artikel voor 6 handige tips en oefeningen die je helpen om beter te communiceren.
Read More
Het is heel normaal om last te hebben van spreekangst bij het geven van een presentatie. Deze tips kunnen helpen om met deze angst om te gaan en een succesvolle pitch of presentatie te geven.
Read More
Ontdek de geheimen van het geven van een prijswinnende pitch.
Read More
Met deze super simpele stappen geef je nooit meer een saaie presentatie en word je boeiend, overtuigend en krijg je verbinding met je publiek!
Read More
Hoe zorg je ervoor dat je een complex idee laat landen bij jouw publiek? Deze 3 stappen gaan jou helpen.
Read More
Een perfecte pitch in 1 of 2 minuten - zo maak je hem!
Read More
Ben jij ondernemer? Dan is het belangrijk dat je drie soorten pitches in je eigen repertoire hebt die je altijd zou kunnen geven. Ik vertel je hier om welke het gaat.
Read More
Een persoonlijke pitch geven tijdens een sollicitatie- of acquisitiegesprek kan heel lastig zijn. In deze blog ontdek je hoe je jezelf hier perfect op kan voorbereiden.
Read More
Maar weinig mensen weten echt goed om te gaan met afwijzing. En de kans is groot dat je een keer afgewezen gaat worden. In deze blogpost leer je in 3 stappen hoe je goed omgaat met afwijzing.
Read More
Stress of zenuwen voordat je een belangrijke pitch of presentatie gaat geven is heel normaal. In deze blog geef ik je een paar concrete tips hoe je jouw zenuwen onder controle kan krijgen.
Read More
Je pitch wordt direct krachtiger door het vertellen van een persoonlijk verhaal. Waarom? Omdat je hersenen gek zijn op verhalen. Je krijgt een mini kick van alle hormonen die vrijkomen en raakt emotioneel betrokken.
Read More
Wil je dat je pitch echt effectief is? Dan moet je weten hoe je publiek denkt en welk deel van het brein de meeste macht heeft. Lees verder om te ontdekken hoe het brein informatie filtert.
Read More
Het goed kunnen omschrijven van jouw business in slechts een paar zinnen, is cruciaal voor iedere ondernemer. Maar wat als je op zoek bent naar investeringen? Hoe zorg je ervoor dat jouw pitch aanslaat bij potentiële investeerders? Met deze 5 tips boost je jouw pitch voor investeerders!
Read More
Zorg ervoor dat je deze vier valkuilen vermijdt wanneer je binnenkort jouw idee, product of dienst gaat pitchen!
Read More